TERMES I CONDICIONS FORDPASS

Condicions de FordPass per a usuaris a Europa

(«Condicions»)

Versió d'gener de 2018
 

Benvingut/uda a FordPass, una manera més intel·ligent de moure's. FordPass és una nova plataforma que li permet redefinir la seva manera de desplaçar-se. A través d'una sèrie de solucions personals, digitals i físiques, FordPass li proporciona més opcions de mobilitat perquè pugui arribar més lluny del que creia que era possible. Abans de començar, volem que sàpiga com funciona FordPass i necessitem que cliqui a «Accepto» per acceptar les nostres Condicions. Llegeixi-les atentament. Pot fer servir l'índex que es mostra tot seguit per desplaçar-se fàcilment per les Condicions:

1. Informació general

Aquestes Condicions regeixen l'accés a l'aplicació FordPass («FordPass») i el seu ús entre l'usuari individual de FordPass (d'ara endavant, «vostè») i Ford España, S.L., amb domicili social al Factoría Ford - Polígono Industrial s/n 46440 Almussafes (Valencia) (d'ara endavant, «Ford», «nosaltres», «ens» i «-nos»).

Aquestes Condicions no alteren les estipulacions de qualsevol altre contracte que pugui tenir amb nosaltres o amb una altra empresa Ford de cap manera. Aquestes Condicions contenen informació important sobre FordPass. FordPass és un servei que depèn de les seves dades personals, i també de dades del seu dispositiu mòbil i del seu vehicle, com ara la ubicació i les característiques de conducció, perquè li puguem oferir funcions i serveis excel·lents i li puguem enviar notificacions que s'ajustin als seus interessos. Consulti també la nostra política de privacitat (https://www.fordpass.com/content/ford_com/fp_app/es_es/privacy.html) per obtenir més informació. Si vol desar una còpia d'aquestes Condicions, visiti https://www.fordpass.com/content/ford_com/fp_app/es_es/terms.html i desi-les o imprimeixi-les. Aquestes Condicions també estan disponibles a FordPass, a la informació del seu compte. També rebrà una còpia d'aquestes Condicions en un suport durador (per exemple, en un correu electrònic) després de formalitzar el contracte. L'accés a FordPass i el seu ús d'acord amb aquestes Condicions es limiten a Europa.

   1. Contracte de FordPass

Ford ofereix funcions bàsiques i permet accedir a informació relativa al vehicle i a serveis complementaris en miniaplicacions independents a través de FordPass (d'ara endavant, «Serveis»). Els Serveis que té a la seva disposició es descriuen a l'apartat 2 d'aquestes Condicions. Per fer servir les funcions i els serveis de FordPass, s'ha de registrar i acceptar aquestes Condicions. Quan es registri a FordPass, crearà un nom d'usuari introduint la seva adreça de correu electrònic i una contrasenya. L'ús d'alguns Serveis pot requerir la formalització d'un contracte independent i pot estar subjecte a les estipulacions contractuals especials corresponents («Condicions especials»). Les Condicions especials s'apliquen a més d'aquestes Condicions.

En subscriure's voluntàriament (marcant la casella) i clicar a «Accepto», vostè accepta quedar vinculat/ada a aquestes Condicions quan faci servir FordPass.

Aquestes Condicions entraran en vigor tan aviat com rebi una confirmació per correu electrònic o, al més tard, quan pugui fer servir els Serveis. Tan aviat com les Condicions entrin en vigor, es considerarà que ha formalitzat un contracte amb nosaltres.

Per registrar-se a FordPass, ha de seleccionar el seu país, indicar el seu nom, els seus cognoms i la seva adreça de correu electrònic, i crear una contrasenya. Opcionalment, pot afegir el seu número de telèfon mòbil i la seva adreça. També pot optar per rebre les nostres notificacions promocionals.

Les dades personals que tinguin una relació estreta amb un servei es recopilen en una pantalla específica de la miniaplicació.

Modificarem aquestes Condicions periòdicament. Si les modificacions que es proposen li són favorables en general, es considerarà que les ha acceptat si les hi hem notificat i ha continuat fent servir FordPass sense expressar reserves. En concret, aquestes modificacions poden incloure l'ampliació de l'abast dels nostres Serveis disponibles o la incorporació de nous Serveis.

En tots els altres casos, l'informarem per correu electrònic de qualsevol modificació que es proposi dos mesos abans de la data d'entrada en vigor proposada del contracte modificat, a tot tardar. Es considerarà que ha donat el seu consentiment a una modificació d'aquestes Condicions tret que ens hagi notificat per escrit el contrari abans de la data d'entrada en vigor proposada de la modificació. Quan l'informem de les modificacions que es proposen, li recordarem les conseqüències de guardar silenci.

   2. Requisits del sistema

L'ús de FordPass requereix un telèfon mòbil o dispositiu portàtil compatible, accés a Internet (es poden aplicar tarifes de tercers) i programari (es poden aplicar tarifes de tercers); també pot requerir l'obtenció d'actualitzacions o millores periòdiques. Contacti amb el seu operador de telefonia mòbil per obtenir més informació sobre els preus i les tarifes d'ús. Per evitar dubtes, tingui en compte que no operem una xarxa de telefonia mòbil ni prestem aquests serveis.

Alguns Serveis FordPass poden requerir que el seu vehicle Ford tingui integrat un sistema SYNC compatible. Si el seu vehicle està equipat amb SYNC, vostè accepta que puguem actualitzar el seu programari SYNC d'acord amb el contracte de llicència per a l'usuari final («EULA») que s'inclou a la guia del propietari del seu vehicle o que hàgim proporcionat nosaltres. Si vol pot actualitzar el seu programari SYNC a través de FordPass. Es poden aplicar preus i tarifes d'ús de dades.

No tots els Serveis o funcions estan disponibles en tots els mercats. A més, la cobertura pot ser limitada a causa de la capacitat del seu vehicle i de la cobertura del pla de dades, entre d'altres motius. La disponibilitat de les funcions està subjecta a canvis i depèn de la capacitat del dispositiu mòbil i del vehicle, i també de l'accés a Internet que tingui. És possible que FordPass no estigui disponible o sofreixi interrupcions ocasionalment per diferents motius, com ara les condicions ambientals o topogràfiques i la cobertura del pla de dades.

Vostè és responsable de mantenir la confidencialitat més estricta de la informació i la contrasenya del seu compte FordPass. Vostè és responsable de qualsevol activitat no autoritzada que s'esdevingui al seu compte si vostè l'ha causada deliberadament o per negligència. Vostè es compromet a informar-nos immediatament de qualsevol ús no autoritzat del seu compte o la contrasenya.

El mètode de desinstal·lació pot variar en funció del seu dispositiu. Per desinstal·lar FordPass, ha d'utilitzar les eines de gestió d'aplicacions que se subministren amb el seu dispositiu. Consulti el manual del dispositiu si necessita assistència.

Si el seu vehicle té un dispositiu integrat, consulti la guia del propietari del vehicle per desactivar les transmissions de dades (és possible que per fer-ho hagi de restaurar tots els paràmetres per defecte de SYNC).

2. Serveis

En el futur, pot ser que ampliem l'abast dels Serveis disponibles o que afegim nous Serveis a FordPass. Tot seguit, pot trobar una descripció detallada dels serveis que s'inclouen actualment a FordPass o que es posaran a la seva disposició en un futur proper:

   1. El meu Concessionari

La funció El meu Concessionari li permet comunicar-se amb el seu concessionari Ford, programar serveis, cercar concessionaris Ford, esbrinar com arribar al seu concessionari Ford i conèixer-ne les novetats de l'inventari. En utilitzar els serveis del cercador, està subjecte a les condicions del servei de cerca o dels mapes de tercers que utilitzi.

Totes les cites per a manteniment i les reparacions que es facin al seu vehicle són responsabilitat seva i del seu concessionari Ford. Els concessionaris Ford són entitats jurídiques independents; nosaltres no som responsables de les activitats d'aquests concessionaris, inclosos els serveis que rebi del seu concessionari Ford o el contingut dels llocs web dels concessionaris Ford.

És possible que la funció El meu Concessionari li permeti veure també el nou inventari del seu concessionari Ford preferit. És possible que l'inventari que apareix a FordPass no es correspongui exactament amb l'inventari disponible al seu concessionari Ford. No tenim cap obligació de verificar l'inventari que selecciona cada concessionari Ford. Per tant, no assumim cap responsabilitat per les imprecisions que hi pugui haver. Posi's en contacte amb el seu concessionari Ford per conèixer els preus reals i la disponibilitat de qualsevol vehicle, i també les condicions corresponents que li són aplicables.

   2. Els meus Vehicles

És possible que la funció Els meus Vehicles li permeti accedir a determinada informació relacionada amb el seu vehicle a través de FordPass. Per registrar el seu cotxe amb la funció Els meus Vehicles, ha d'introduir el número de bastidor. En registrar el seu vehicle amb la funció Els meus Vehicles, vostè accepta expressament rebre notificacions, incloent-hi correus electrònics i altres missatges que enviem nosaltres amb relació a la funció Els meus Vehicles. Si vol deixar de rebre aquestes notificacions, contacti amb els assistents Ford a través de FordPass o deixi de fer servir la funció Els meus Vehicles canviant les seves preferències al menú de configuració de FordPass. Ha de ser usuari autoritzat d'un vehicle per vincular el seu compte FordPass al bastidor d'un vehicle de què no sigui propietari o arrendatari, la qual cosa pot requerir l'autorització d'un titular principal del compte i l'autenticació en el vehicle. Pot eliminar el seu número de bastidor de FordPass en qualsevol moment; tanmateix, l'eliminació del número de bastidor pot afectar determinades funcions de FordPass.

Si el vehicle està equipat amb la funció d'estat del vehicle, és possible que aquesta funció li permeti veure determinades notificacions a FordPass relacionades amb les alertes d'estat del vehicle. Aquestes alertes poden informar sobre l'estat de la bateria elèctrica, el nivell de combustible, el consum de combustible, el comptaquilòmetres, la pressió dels pneumàtics, el número de bastidor i altres diagnòstics. Aquestes notificacions no han de substituir al manteniment normal del vehicle. Si en algun moment creu que el seu vehicle té algun problema, consulti amb un professional perquè faci en un diagnòstic i el manteniment necessari.

Si el seu vehicle té la funcionalitat de punt d'accés wifi i té activat un pla de dades, pot consultar informació sobre el seu pla de dades a través de FordPass. Ha de contractar el servei sense fil directament al proveïdor sense fil del seu vehicle. El seu proveïdor és l'únic responsable del servei sense fil, amb subjecció a les estipulacions independents que vostè accepti quan activi el servei, i també de les dades sobre el seu pla disponibles a través de FordPass. Posi sempre la màxima atenció a la carretera i no condueixi distret/a. El punt d'accés wifi està destinat a l'ús exclusiu dels passatgers.

És possible que la funció Els meus Vehicles també li permeti veure vídeos de consells pràctics sobre el vehicle. Per veure aquests vídeos, FordPass connecta amb el lloc web de Ford (https://www.ford.es/). Aquest lloc web està gestionat per Ford, però és possible que apliqui condicions exclusives. Llegeixi les condicions i la política de privacitat del lloc web de Ford abans de veure els vídeos de consells pràctics. Vostè farà servir els vídeos de consells pràctics al seu compte i risc. Faci servir aquests vídeos amb precaució i no intenti mai fer tasques de manteniment al seu vehicle que hagi de fer un professional.

Tingui en compte que la informació que es proporciona a Els meus Vehicles s'ofereix únicament per a més comoditat. És possible que la informació que es mostra a Els meus Vehicles no reflecteixi l'estat real o actual del seu vehicle. Consulti els instruments i les pantalles del vehicle per comprovar-ne l'estat actual exacte.

Tingui en compte que és responsabilitat del conductor assegurar-se que el vehicle està en perfecte estat de funcionament.

   3. Punts FordPass

Quan es registri a FordPass, entrarà a formar part del programa de Punts FordPass automàticament. El programa de Punts FordPass inclou ofertes especials i altres promocions, que es poden basar en la seva activitat a FordPass. No cal que faci servir el programa de Punts FordPass per poder utilitzar altres funcions de FordPass. El tipus i la freqüència de les ofertes i les promocions varien; cadascuna d'elles està subjecta a les seves condicions i bases pròpies. El programa de Punts FordPass és independent de qualsevol altre programa de fidelitat que s'ofereixi a través nostre o de les nostres filials. El programa de Punts FordPass es pot modificar en qualsevol moment. És possible que algunes funcions no estiguin disponibles en tots els models i les marques de vehicles.

Vostè accepta rebre notificacions del programa de Punts FordPass enviades per Ford, el seu concessionari autoritzat i socis afins, que es poden personalitzar en funció de la informació personal que ens faciliti a través de FordPass, com ara la ubicació i les característiques de conducció.

L'apartat 7 sobre protecció i privacitat de dades s'aplica especialment al programa de Punts FordPass.

   4. Aparcament

La funció Aparcament li permet localitzar places lliures mitjançant la visualització d'aparcaments amb l'ajut del servei de cerca o mapes de tercers que ja utilitzi al seu dispositiu mòbil. En utilitzar els serveis del cercador, està subjecte a les condicions del servei de cerca o dels mapes de tercers que utilitzi.

És possible que els aparcaments que es mostren no siguin gratuïts. Les tarifes, les cobren tercers. Nosaltres no prestem cap servei d'aparcament i no gestionem cap aparcament.

Si decideix fer servir la funció de temporitzador de FordPass per definir el temps d'aparcament, ho fa al seu compte i risc. Nosaltres no ens fem responsables dels tiquets o les multes en què incorri com a conseqüència de l'ús del temporitzador.

No verifiquem la qualitat, la idoneïtat, la seguretat ni la protecció de cap oportunitat d'aparcament que es mostri. Per tant, no oferim cap garantia de la qualitat, la idoneïtat, la seguretat o la protecció de les oportunitats d'aparcament que es mostrin.

   5. Funcionalitats

(1) Si el seu vehicle porta incorporat un mòdem, pot tenir accés a certes funcions operatives a través de l'aplicació FordPass, com ara l'obertura i el tancament de les portes, i l'engegada i l'apagada del motor de manera remota, sempre que estigui permès al seu país. Aquestes característiques poden no estar disponibles en totes les marques i els models de vehicles.

En determinats vehicles, l'engegada remota fa que l'alarma entri en el «mode de guàrdia reduïda», que desconnecta la detecció de moviment interior i la detecció d'inclinació durant l'engegada remota, per evitar alarmes falses. L'alarma perimetral roman activa. Les portes de doble tancament tornen al bloqueig central durant l'engegada remota, com a mesura de seguretat.

Pel que fa a la funció d'Inici a distància i el seu ús, tingui en compte que la normativa aplicable pot variar en funció del lloc en què es trobi i que només ha d'utilitzar l'engegada remota sempre que compleixi la normativa aplicable.

(2) Per a determinades funcions, es requereix FordPass Connect, una funcionalitat opcional en determinats vehicles (inclou el servei FordPass Connect durant dos anys a partir de la data de venda del vehicle que registri el concessionari Ford). Es poden aplicar tarifes de subscripció a FordPass Connect quan hagin transcorregut els dos anys.

(3) Porti sempre la clau o el clauer amb vostè quan surti del vehicle. És possible que el tancament remot del vehicle no funcioni durant les interrupcions del servei o si la bateria està massa baixa.

(4) En alguns casos, és possible que hagi d'instal·lar la versió més nova de l'aplicació abans de poder fer servir FordPass novament. Asseguri's de poder accedir sempre al seu vehicle, encara que no pugui accedir a FordPass (per exemple, en cas que la funció de desbloqueig de l'aplicació no funcioni).

(5) Certes característiques de FordPass poden requerir que el seu vehicle tingui un sistema compatible SYNC o un mòdem incorporat («Programari»). Si el seu vehicle està equipat amb un Programari, accepta que nosaltres o les nostres empreses afiliades o proveïdores de servei el puguem verificar i actualitzar de manera remota de conformitat amb l'Acord de Llicència d'Usuari Final del programari del vehicle, que s'inclou a la guia del propietari del vehicle o que li hàgim facilitat nosaltres. És possible que pugui actualitzar el seu Programari a través de FordPass si vol. A més, accepta que Ford, les seves filials, els proveïdors de serveis i/o els agents designats puguin verificar la versió del Programari periòdicament i enviar actualitzacions, millores, suplements o canvis al Programari de manera remota, sense que calgui avisar-lo prèviament ni obtenir cap altre tipus de consentiment amb aquesta finalitat. L'ús de dades pot estar subjecte a les tarifes corresponents.

(6) No totes les característiques o serveis estan disponibles en tots els mercats. A més, la cobertura pot ser limitada a causa de les funcions o les característiques del seu vehicle i de la cobertura del pla de dades, entre d'altres circumstàncies. La disponibilitat de les funcions està subjecta a canvis i també depèn del dispositiu mòbil, les funcions o les característiques del vehicle i l'accés a Internet disponible. Algunes funcions poden estar disponibles només a través del lloc (pàgina) web de Ford o a través de l'Aplicació. FordPass pot no estar disponible o es pot interrompre ocasionalment per diverses raons, com ara les condicions ambientals o topogràfiques, la cobertura d'Internet o el pla de dades.

(7) Si el seu vehicle té connectivitat incorporada i el connecta a través de FordPass, el vehicle continua transmetent dades a Ford fins i tot si desinstal·la FordPass. Si vol desactivar la transmissió de dades des del vehicle, consulti la guia del propietari del seu vehicle per desactivar les transmissions de dades, que poden requerir un reinici en la configuració de SYNC.

(8) Si està disponible, la funció d'estat del vehicle li permet veure certes notificacions a FordPass respecte de les alertes de l'estat del vehicle. Aquestes alertes poden incloure l'estat de la bateria elèctrica, el nivell i el consum de combustible, el comptaquilòmetres, la pressió dels pneumàtics, el número de bastidor i altres informacions. Aquestes notificacions no substitueixen la necessitat de complir el programa de manteniment del vehicle. Si en algun moment creu que el seu vehicle pot tenir algun problema, consulti amb un professional perquè en faci un diagnòstic i, si escau, el manteniment necessari.

(9) Si el seu vehicle té la funcionalitat de punt d'accés wifi i ha activat un pla de dades, pot veure informació sobre el seu pla de dades a través de FordPass. S'ha de registrar per rebre el servei sense fil directament al proveïdor de serveis de dades que farà servir per al seu vehicle. El seu proveïdor de dades és l'únic responsable d'aquest servei, d'acord amb les condicions que hagi acordat amb el proveïdor quan activi el servei, i també de les dades disponibles a través de FordPass. Posi atenció especial a la carretera sempre i no condueixi distret. El wifi del vehicle està destinat només als passatgers.

(10) L’informe mensual d’eficiència de consum de combustible es veu afectat pel comportament de conducció y per altres factors no tècnics que influeixen en la determinació del consum de combustible i les emissions de CO2 d’un cotxe. Cada persona condueix de forma diferent en condicions desiguals del trànsit y la meteorologia (estiu, hivern). És possible que circulis la major part del temps per autopistes o, pel contrari, per carreteres locals. Algunes persones condueixen a més velocitat que d’altres.

L’informe de combustible de Ford a través de l’aplicació FordPass no es pot comparar directament amb les xifres oficials de consum de combustible. Per comparar els valors de consum de combustible o emissions de CO2 de vehicles de passatgers nous, d’acord amb un protocol de probes europeu harmonitzat, s’han d’utilitzar els valors oficials de consum de combustible o emissions de CO2 que es troben en el manual del propietari.

L’informe de combustible de Ford a través de l’aplicació és diferent del que poden publicar altres fabricants; per tant, no es realitza una comparació directe.

3. Assistents Ford

La funció Assistents Ford li permet contactar amb un assistent per telèfon, xat en directe o correu electrònic si necessita assistència per a l'ús dels diferents avantatges i solucions de mobilitat de FordPass. Tingui en compte que FordPass no assumeix cap responsabilitat per la qualitat de la trucada o la connexió a Internet que li ofereixi el seu proveïdor de xarxa. El contacte amb Assistents Ford pot estar subjecte a tarifes de tercers que li cobrarà el seu proveïdor de xarxa de conformitat amb el seu contracte. Si fa servir FordPass o el servei Assistents Ford des de l'estranger pot incórrer en costos d'itinerància addicionals.

FordPass li permet proporcionar informació de contacte perquè un assistent Ford es posi en contacte amb vostè per telèfon o correu electrònic. En registrar-s'hi i acceptar les condicions de FordPass, un assistent Ford li pot demanar que verifiqui el seu número de telèfon o la seva adreça de correu electrònic. Si facilita la seva informació de contacte personal, s'entén que dona el seu consentiment exprés perquè els assistents Ford es posin en contacte amb vostè. Totes les dades personals que faciliti a FordPass o als assistents Ford es tracten com a confidencials d'acord amb la legislació de protecció de dades aplicable. Els assistents Ford no li demanaran que reveli la seva contrasenya ni el seu PIN en cap moment.

És possible que els mapes o les guies disponibles a través de FordPass no reflecteixin exactament les condicions actuals de la carretera, ja que aquestes condicions poden canviar. No ens fem responsables de cap dany que pateixi vostè, els seus passatgers, tercers, el seu vehicle o altres vehicles a causa de l'ús que faci de FordPass o per les males condicions de la carretera. Prengui precaucions quan condueixi per assegurar-se que les condicions de la carretera són segures. Sens perjudici de les exempcions de responsabilitat que s'exposen a les condicions de garantia del vehicle, no fem cap declaració ni oferim cap garantia pel que fa a l'exactitud, l'exhaustivitat o la qualitat de la informació o l'assessorament que s'ofereixin en relació amb aquesta funció de FordPass. En virtut d'aquest document neguem aquestes declaracions o garanties expressament.

Els assistents Ford no poden respondre preguntes relacionades amb la garantia o el servei d'atenció al client, ni tampoc resoldre dubtes sobre els productes que ven Ford. Si té algun dubte sobre un producte Ford o alguna inquietud respecte d'un vehicle, posi's en contacte amb el seu concessionari Ford autoritzat o amb el centre d'atenció al client de Ford, les dades del qual s'especifiquen a l'apartat Contacte d'aquestes Condicions.

4. Assistència en carretera

En cas d'avaria del vehicle, pot fer una trucada de veu a un centre de serveis d'emergència a través de la funció Assistència en Carretera. Els costos en què incorri en fer aquesta trucada varien segons el país i el proveïdor, i els ha de sufragar vostè a aquest efecte.

Aquesta funció només està disponible si vostè va acceptar transmetre la seva ubicació actual quan se li va sol·licitar a l'aplicació. El centre de serveis d'emergència fa servir aquesta informació per comprovar la seva ubicació. Ford no rep aquestes dades ni les processa. Per utilitzar l'aplicació amb la funció de transmissió d'ubicació cal una connexió a Internet; vostè ha de sufragar qualsevol cost en què incorri.

La ubicació només es pot transmetre si el seu dispositiu mòbil pot identificar una ubicació vàlida. La posició que vostè transmeti no es pot fer servir per deduir la seva ubicació exacta en un edifici (és a dir, apartament, planta, etc.).

L'objectiu de Ford és prestar el servei de trucades al centre de serveis d'emergència al preu més baix que sigui possible raonablement. Se li pot sol·licitar que pagui qualsevol servei d'assistència en carretera que rebi com a conseqüència de l'ús d'aquesta funció.

Ford no es fa responsable si alguna de les seves dades es filtra a causa d'errors en la transmissió de dades o de l'accés no autoritzat per part de tercers.

Només els usuaris amb un automòbil nou de la marca Ford tenen dret a beneficiar-se de l'assistència en carretera gratuïta de Ford durant el primer interval de servei de manteniment (12 o 24 mesos, segons el model).

El període d'assistència en carretera gratuïta de Ford es pot ampliar. Si us plau, comprovi les condicions d'assistència en carretera de Ford a la seva Carpeta de servei.

5. Període de vigència

El període de vigència d'aquest contracte és indefinit. Vostè pot rescindir aquest contracte en qualsevol moment si ens envia una notificació per escrit (pot ser per correu electrònic). Nosaltres podem rescindir aquest contracte en qualsevol moment mitjançant una notificació per escrit (pot ser per correu electrònic). Tingui en compte que la mera eliminació o desinstal·lació de l'aplicació FordPass del seu dispositiu mòbil no constitueixen una rescissió d'aquest contracte ni posen fi a totes les connexions de dades (per exemple, entre el seu vehicle i Ford).

El dret que ens assisteix a vostè i a nosaltres de rescindir aquest contracte per un motiu justificat (per exemple, per incompliments substancials d'alguna de les clàusules) no es veurà afectat.

6. Seguretat del vehicle

Advertència: Li recomanem encaridament que no faci servir cap dispositiu portàtil mentre condueix. No utilitzi FordPass mentre condueix. Recordi que l'ús d'un dispositiu portàtil mentre condueix pot estar prohibit per les lleis i les normatives de trànsit rodat aplicables. Accedir a FordPass i fer-ne ús en dispositius portàtils mentre condueix poden distreure la seva atenció de la carretera i provocar la pèrdua del control del vehicle, un accident o lesions personals. FordPass pot enviar missatges o notificacions automàtiques al seu telèfon mòbil. No llegeixi missatges en dispositius portàtils mentre condueix.

7. Protecció i privacitat de dades

Com a responsable de les dades, Ford recopila, emmagatzema, tracta i fa servir les seves dades personals, incloent-hi les dades sobre el vehicle i les dades d'ús relacionades amb el conductor, sempre que calgui per prestar els Serveis que s'ofereixen a través de FordPass de conformitat amb aquestes Condicions. Per a obtenir informació detallada, consulti la nostra política de privacitat (https://www.fordpass.com/content/ford_com/fp_app/es_es/privacy.html).

8. Comunicacions

Si decideix comunicar-se amb nosaltres, dona el seu consentiment exprés perquè els nostres representants es posin en contacte amb vostè pels mitjans que sol·liciti. Pot optar per rebre o no rebre notificacions automàtiques en la configuració de FordPass. Per a obtenir informació detallada, consulti la nostra política de privacitat (https://www.fordpass.com/content/ford_com/fp_app/es_es/privacy.html).

9. Condicions especials i material de tercers

   1. Condicions especials

L'ús d'alguns Serveis pot requerir que hagi de formalitzar un contracte independent amb nosaltres o amb un dels socis de Ford. Es poden aplicar Condicions especials als contractes independents. Aquests contractes seran entre vostè i un dels socis de Ford; nosaltres no en serem part.

Si s'apliquen Condicions especials a un Servei, se li presentaran les Condicions especials aplicables abans de fer servir el Servei per primera vegada i podrà desar-ne una còpia. Se li demanarà que accepti les Condicions especials si vol fer servir el Servei. Si no accepta les Condicions especials, no podrà fer servir el Servei al qual s'apliquen les Condicions especials corresponents. Només les Condicions que vostè hagi acceptat seran vinculants i aplicables a l'ús.

   2. Material de tercers

FordPass també pot contenir enllaços a llocs web o serveis de tercers (que no es regeixin per Condicions especials) que no ens pertanyin o que nosaltres no controlem, incloent-hi enllaços a llocs web de socis de Ford, entre d'altres («Servei de tercers»). No tenim cap control sobre el contingut, les polítiques de privacitat o les pràctiques de qualsevol Servei de tercers, i no n'assumim cap responsabilitat. Així mateix, no podem censurar ni editar el contingut de cap Servei de tercers. Quan faci servir un Servei de tercers, sortirà de la plataforma FordPass. Ha de llegir sempre les condicions i la política de privacitat de cada Servei de tercers que visiti quan surti de FordPass. Quan estigui fent servir un servei de tercers, l'hi farem saber. Sempre sabrà si està fent servir els nostres Serveis o Serveis de tercers.

FordPass pot fet servir dades de fonts externes, com ara mapes o adreces, per prestar els Serveis. És possible que aquestes dades i altres informacions no sempre siguin precises. Les condicions aplicables als serveis basats en la ubicació que està obligat a complir en fer servir FordPass són les següents:

https://legal.here.com/es-es/terms/serviceterms
https://legal.here.com/es-es/privacy/policy

Les condicions aplicables als serveis d'informació del trànsit que està obligat a complir en fer servir FordPass són les següents:

https://legal.here.com/es-es/terms/serviceterms
https://legal.here.com/es-es/privacy/policy

En cas de discrepàncies, les Condicions prevalen sobre les Condicions aplicables als serveis basats en la ubicació. FordPass pot contenir determinat programari gratuït, compartit o públic, o dependre'n parcialment («Programari de codi obert»). Consulteu els agraïments del Programari de codi obert que es publiquen a http://corporate.ford.com/ford-open-source.html per obtenir més informació sobre les obligacions o les restriccions que es poden aplicar a l'ús del Programari de codi obert.

10. Llicències limitades

FordPass (incloent-hi tot el programari, el contingut i les dades) és propietat nostra o es fa servir sota llicència. L'aplicació FordPass està protegida per drets d'autor, marques comercials, patents, secrets comercials i altres drets de propietat arreu del món, independentment de si es mostra o no un avís sobre drets d'autor o una altra marca registrada. Vostè es compromet a complir tota la legislació sobre drets d'autor en fer servir FordPass, i també a impedir la còpia no autoritzada del material. Excepte quan s'estableixi el contrari expressament, no li concedim cap dret de propietat exprés o implícit sobre FordPass.

Amb subjecció al seu compliment d'aquestes Condicions, li concedim un dret limitat no exclusiu i no transferible a accedir a FordPass, consultar l'aplicació, fer-la servir, visualitzar-la i escoltar-la únicament per a ús personal no comercial.

Tots els drets i les autoritzacions que li concedim estan subjectes també a les restriccions següents:

1. Vostè no pot crear obres derivades del material ni fer servir eines de cerca de dades, robots o altres eines similars de recopilació i extracció de dades a FordPass; no pot crear bases de dades ni baixar sistemàticament de l'aplicació o llocs web la totalitat o una part del material de FordPass o els llocs web ni emmagatzemar-los; no pot vincular ni emmarcar cap part de FordPass; no pot extreure, derivar ni tractar d'extreure o derivar el codi font o l'estructura d'una part o la totalitat de FordPass mitjançant sistemes d'enginyeria inversa, desmuntatge, descompilació o altres mitjans, ni pot permetre que altres facin el que s'ha exposat anteriorment.

2. Vostè no pot fer servir FordPass per mitjans que siguin il·legals, abusius, difamatoris, enganyosos o que suposin una intromissió al dret a la intimitat d'una altra persona, ni pot discriminar ningú per motius de religió, gènere, orientació sexual, raça, ètnia, edat o discapacitat.

3. Vostè no pot fer servir FordPass amb un altre contingut o d'una manera que suplanti la identitat de qualsevol persona, empresa o entitat, inclosos nosaltres.

4. Vostè no pot desestabilitzar o tractar de desestabilitzar el funcionament dels nostres servidors o xarxes, ni interferir-hi; tampoc pot incomplir els requisits d'accés a la nostra xarxa o de seguretat de la xarxa.

11. Avís sobre marques registrades

El nom de Ford, i també tots els logotips i les marques registrades que es mostren a FordPass ens pertanyen o els fem servir sota llicència. Està prohibit l'ús no autoritzat de qualsevol marca registrada que es mostri a FordPass.

12. Responsabilitat

Només som responsables en cas d'intencionalitat o negligència greu, excepte en els casos següents:

Som responsables de qualsevol incompliment d'una obligació contractual que sigui essencial per a l'execució correcta d'aquest contracte i que els clients normalment esperen que complim. Tanmateix, només som responsables d'aquest incompliment en la mesura que era previsible en el moment de la formalització d'aquest contracte. Aquesta limitació no s'aplica quan siguem responsables en virtut de la llei aplicable d'acord amb el que disposa l'apartat 13 següent.

13. Marc legal

Aquest contracte es regeix per la legislació local del seu país de residència en el moment de formalitzar-lo.

14. Dret de desistiment

A més del dret a resoldre aquest contracte de conformitat amb l'apartat 5 d'aquestes Condicions, també li assisteix un dret legal de desistiment. L'apartat següent inclou informació sobre el seu dret legal de desistiment i l'exercici d'aquest dret. També inclou un formulari de desistiment estàndard que pot fer servir per exercir el dret de desistiment. Tingui en compte que el reemborsament d'un pagament només és aplicable si hem rebut algun pagament seu.

Dret de desistiment

Té dret a desistir d’aquest contracte en un termini de 14 dies sense indicar cap motiu.

El termini per exercir el dret de desistiment acaba 14 dies després de la formalització del contracte.

Per exercir el dret de desistiment, cal que ens informi a:

Ford España, S.L.
Centro de Relaciones con Clientes (CRC)
Apartat de correus 3
46700 Gandia, València (Espanya)
Número de telèfon: (Espanya) 902 442 442
Adreça de correu electrònic: crcspain@ford.com

de la seva decisió de desistir del contracte a través d'una declaració inequívoca (per exemple, una carta enviada per correu postal, fax o correu electrònic). Pot utilitzar el model de formulari de desistiment que figura a continuació, tot i que no és obligatori fer-lo servir.

Per complir el termini de desistiment, només cal trametre la comunicació relativa a l'exercici d'aquest dret per part seva abans que venci el termini corresponent.

Conseqüències del desistiment:

En cas de desistiment per part seva, li tornarem tots els pagaments que s'hagin rebut de vostè, incloent-hi les despeses de lliurament (excepte les despeses addicionals que resultin de l'elecció per part seva d'una modalitat de lliurament diferent de la modalitat menys costosa de lliurament ordinària que oferim) sense cap demora indeguda i, en tot cas, a tot tardar 14 dies naturals a partir de la data en què se'ns informi de la seva decisió de desistir d'aquest contracte. Procedirem a fer el reemborsament fent servir el mateix mitjà de pagament que vostè hagi emprat per a la transacció inicial, llevat que vostè hagi disposat el contrari expressament; en tot cas, no incorrerà en cap despesa com a conseqüència del reemborsament.

Si va contractar els serveis durant el període de desistiment, ens abonarà, si escau, la quantitat proporcional al servei que li hàgim prestat fins que ens va comunicar el seu desistiment del contracte, en comparació amb el compliment total del contracte.

Model de formulari de desistiment

(empleni i trameti aquest formulari només si vol desistir del contracte)

– Per a 

Ford España, S.L. 
Centro de Relaciones con Clientes (CRC) 
Apartat de correus 3
46700 Gandia, València (Espanya)

Número de telèfon: (Espanya) 902 442 442

Adreça de correu electrònic: crcspain@ford.com

– Per aquest mitjà, jo/nosaltres (*) informo/informem que jo/nosaltres (*) desisteixo/desistim del meu/nostre (*) contracte per a la prestació del servei següent

– sol·licitat el dia (*)

– Nom del/dels consumidor/s

– Adreça del/dels consumidor/s

– Signatura del/dels consumidor/s (només si aquest formulari es notifica en paper)

- Data

15. Contacte

Si té algun dubte, comentari o reclamació pel que fa a FordPass, pot contactar amb nosaltres buscant la informació de contacte local en aquest lloc web, http://corporate.ford.com/our-company/country-websites, o pot fer servir les dades de contacte que s'indiquen tot seguit per a dubtes, comentaris o reclamacions amb relació a FordPass.

Telèfon/Adreça de correu electrònic

crcspain@ford.com
+34 902 442 442

Correu postal

Ford España, S.L.
Centro de Relaciones con Clientes (CRC)
Apartat de correus 3
46700 Gandia, València (Espanya)

Nota: resolució alternativa de litigis en matèria de consum

Als efectes que preveu la Llei 7/2017, de 2 de novembre, relativa a la resolució alternativa de litigis en matèria de consum, se l'informa que FORD ESPANYA, S.L. no està adherida a una entitat de resolució alternativa de litigis de consum excepte en el supòsit que s'indica més avall; es pot adreçar al Centre de Relacions amb Clients, les dades de contacte del qual figuren més amunt.

En el supòsit de reclamació relacionada amb la publicitat de Ford Espanya, S.L., pot acudir i fer la seva reclamació a l'Associació per a l'Autoregulació de la Comunicació Comercial (AUTOCONTROL), el lloc web de la qual és http://www.autocontrol.es/, a la que Ford Espanya, S.L. està adherida.